Ampliem el nostre equip!

Neurones Fregides som una associació sense ànim de lucre compromesa amb la divulgació científica en català, a través de la creació de contingut. Actualment volem ampliar el nostre equip incorporant noves voluntàries amb interès per la divulgació científica.

En tant que són posicions voluntàries, no tenen exigències, horaris ni requeriments. Malauradament, pels recursos de què disposem actualment no estem en posició de remunerar aquestes feines.

Avui en dia cerquem ajuda amb les següents tasques:


Gestió de xarxes socials

Estem cercant una persona que ens ajudi a gestionar i coordinar les diferents xarxes socials de Neurones Fregides.

Les tasques en què ajudar inclouen el manteniment de les xarxes socials, el foment de la interacció a través d’elles, la difusió dels continguts dels projectes de Neurones Fregides i la coordinació i/o proposta de contingut per aquests projectes. Es valorarà positivament el coneixement d’Instagram, Twitter (X) i/o TikTok.


Si tens la voluntat de divulgar ciència però no et veus amb la capacitat de començar el teu propi projecte, potser amb nosaltres pots encaixar!

Si tens ganes de formar part de la plataforma, escriu-nos un correu a neuronesfregides@gmail.com i estarem encantats de conèixer-te.